Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Félévkor

2008.01.02

 

Az Ifibajnokságban (edző: Mihók Attila, Uitz Csaba).

 1. forduló: ASI REHAU (otthon) 18:3
 2. forduló: Szentes        (idegenben) 14:13
 3. forduló: Szeged         (otthon) 23:1
 4. forduló: BVSC           (idegenben) 3:5
 5. forduló: UTE              (otthon) 8:10
 6. forduló: Honvéd         (idegenben) 19:8
 7. forduló: Eger              (otthon) 13:15
 8. forduló: Kecskemét    nincs ilyen korosztályú csapata.
Uitz Csaba: - A gárda várhatóan tavaszra összeérik, és akkor reális lehet az az első hely megcélzása, bár a BVSC-t nem lesz könnyű megelőzni. A gárdából kiemelkedik Jancsó Patrícia és Berta Blanka, ők például négy-négy gólt lőttek Szentesen. A BVSC ellen Jancsó hiányzott, ott 3:3 után ment el a mérkőzés. Az UTE ellen viszont 7:4-re vezettünk már, amikor Jancsó és Berta egyaránt kipontozódott a negyedik negyedre, ezt pedig nem bírta el a csapat.
 

A Serdülőbajnokságban (edző: Uitz Csaba).

 1. forduló: ASI REHAU (otthon) 12:3
 2. forduló: Szentes        (idegenben) 13:14
 3. forduló: Szeged         (otthon) 22:3
 4. forduló: BVSC            (idegenben) 4:7
 5. forduló: UTE               nincs ilyen korosztályú csapata.
 6. forduló: Honvéd          (idegenben) 15:11
 7. forduló: Eger               (otthon) 9:8
 8. forduló: Kecskemét     (idegenben) 26:2
Uitz Csaba: - Szentesen vezettünk 7:3-ra, mégis kikaptunk. Ezért én is felelős vagyok, mert piros lapot kaptam reklamálásért. Annyira lejtett a hazai medence, hogy az már elviselhetetlen volt. A BVSC ellen mi számítottunk esélyesnek, ám itt nagyon rossz napot fogott ki a társaság, ráadásul 2:1-nél azt hittük, hogy megnyertük a meccset... A csapat két erőssége Kovács Dóra és Papalexis Petra, de a gárda egységessége is kiemelhető. Ha a lányok úgy játszanak ahogy tudnak, akkor esélyesek vagyunk az első helyre, bár itt sem lesz könnyű dolgunk.
 

A Gyerekbajnokságban (edző: Balogh Dávid).

 1. forduló: ASI REHAU       nincs ilyen korosztályú csapata.
 2. forduló: Szentes             (idegenben) 4:16
 3. forduló: Szeged              (otthon) 12:9
 4. forduló: BVSC                 (idegenben) 8:3
 5. forduló: UTE                    (otthon) 3:16
 6. forduló: Honvéd               (idegenben) 10:12
 7. forduló: Eger                    (otthon) 20:7
 8. forduló: Kecskemét          (idegenben) 26:14
Uitz Csaba: - Itt a 3. - 4. hely a realitás. Az együttesből Polák Zsófia, Ziegler Diána és Hajor Orsolya emelhető ki.
 
A Honvéd ellen
Uitz Csaba: - Gyerekmérkőzésen kikaptunk 12:10-re. Végig szoros volt a találkozó, három kislány vitte nálunk a prímet: Polák Zsófia, Ziegler Diána és Hajor Orsolya. Ők támadásban sok találatot szereztek, de mégsem eleget. Védekezésünkben viszont volt egy "kis" hiba, ugyanis az ellenféltől akadt olyan támadó, aki hét gólt lőtt nekünk... Azt, hogy valaki ennyire éljen a vízben, nem szabad engedni, sokkal jobban kellett volna figyelni rá. Összességében azonban a mutatott játék bíztató volt.
- A serdülőmérkőzésen az első negyedben már 5:1-re vezettünk, a végén 11:5-re nyertünk. Papalexis Petra centerben nyújtott kíváló teljesítményt, szinte ő egymaga el is döntötte a találkozót. Jól védekeztünk, nehezen tudtak nekünk gólt lőni. Simán, problémamentesen tudtuk hozi a találkozót.
- Az ifimérkőzésen simán, 19:8-ra tudtunk győzni. Nem túl acélos csapata van a Honvédnak ebben a korcsoportban. Jancsó Patrícia kilenc gólig jutott, míg Berta Blanka négy találatot jegyzett. Nem ütköztünk tehát túl nagy ellenállásba.
 
Az Eger ellen
Uitz Csaba: - A gyerekmérkőzésen 20:7-re nyertünk. Teljesen sima mérkőzés volt, egyértelművé tettük, hogy ki a jobb. Kiemelném Polák Zsófiát, Ziegler Dianát és Hajor Orsolyát.
- A serdülőmérkőzésen 9:8-ra győztünk. Elég szoros volt a mérkőzés, de ez várható is volt, hiszen a vendégek veretlenek voltak. Nem játszottunk nagyon jól, de küzdenitudásból jelesre vizsgázott a társaság, ami nagyon fontos győzelmet ért. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Papalexis Petra és Kovács Dóra.
- Az ifimérkőzésen 15:13-ra kikaptunk. Nyerhető találkozót buktunk el, a meccs végén hiányzott az a plussz, amivel nyerhettünk volna. Zóna ellen nem voltunk elég hatékonyak, ezt ki kell javítanunk. Védekezésünk rosszul működött, a tizenöt kapott gól sok...
 
A Kecskemét ellen
Uitz Csaba: - A gyerekmérkőzésen 26:14-re nyertünk. Pedig szorosan indult, a félidei szünetben csupán 9:7-re vezettünk. A játékosok jól teljesítettek, például Polák Zsófia tizenkét dobott gólja sokat segített...
- A serdülőmérkőzésen 26:2-re győztünk. Iskolajáték volt ez a javából. Mindenki jól teljesített. Sok gólt löttünk a nem túl erős hazaiaknak.
 

 A programról: általában az itthoni programot a serdülőmérkőzés nyitja 11 órától. Aztán a gyerektalálkozó következik 12 óra 30 perctől, majd az ifik szállnak medencébe 14 órától. A serdülők közül sokan játszanak az ificsapatban is, ezért ez a sorrend.

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.