Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levél a Szövetséghez

2008.04.26
Magyar Vízilabda Szövetség,
Versenybíróság
 
Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület
 
 
Tisztelt Versenybíróság!
 
 
2008. április 26-án, 18:00 órai kezdettel a DF-ELCO-DVCSH és OSC CEMELOG csapatai között a női OB/I. elődöntő 3. mérkőzés elkezdődött, amely a I. negyed után 3:2 dunaújvárosi vezetésnél orvos hiányában félbeszakadt.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a versenyszabályzat alapján az orvos jelenlétéért a rendező csapat felel, amely a teendők ellátása közben figyelmünket elkerülte. A versenyszabályzat 3.17 pontja szerint „orvos hiányában nem tartható meg a mérkőzés". Ezek szerint az ellenőr nem engedélyezhette volna a mérkőzés elkezdését.
Lehetőségünk nyílt volna arra, hogy a mérkőzés előtt a lelátón helyet foglaló, és a felkérést követően a feladatot elfogadó Dr. Horvát Patríciát nevezzük meg orvosként, ahogy ez a jegyzőkönyv is tanusítja.
A mulasztásunkat elismerve, a szankciókat elfogadva (pl.: az újrajátszás teljes költségeit átvállalva) arra kérjük a tisztelt versenybíróságot, hogy a mérkőzés újrajátszását rendelje el. A sportolók a mulasztásról nem tehetnek, a 0:5 végeredmény az ő egész éves munkájukat teszi semmivé.
A versenyszabályzatban erre a mulasztársa nincs 0:5-ös szankció.
 
Dunaújváros, 2008., április 26.
 
 
Tisztelettel:
 
 
 Koszi Ferenc
szakosztályvezető
                                                             DFVE
 
 
Megjegyzés: Az orvos holléte azóta is ismeretlen, akár baleset is érhette.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.