Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Értékelés és pihenő

2008.04.13

Kis lélegzetvétel, aztán tovább...

 

Az OSC Cemelog elleni első elődöntő-mérkőzést követően Mihók Attila vezetőedző természetesen csalódott volt a vereség miatt. - Újra adtunk egy félidőnyi előnyt. Mondhatni szokás szerint nem mertük felvállalni ennek a mérkőzésnek a kockázatát és felelősségét. Nagyon bosszantó, hogy megint egy góllal kaptunk ki; úgy érzem, ennél több van bennünk, de amíg ez nem jön ki, nem mutatkozik meg a játékunkban és az eredményben, túl sokat ezzel nem tudunk kezdeni. Viszont kezdhetjük előröl a munkát; kicsit pihennek a lányok, aztán nekiállunk és megpróbálunk otthon javítani. A program nagyon feszített, ez a két hét szünet szükségszerű és kell, a játékosoknak mindenképpen jól jön a két-három napos pihenő. Bízom benne, hogy visszatérve a lányok újra nagyon motiváltan, és nagy akarással vetik magukat a felkészülésbe. Igaz, közben a felnőtt válogatott is tart edzéseket, így a teljes feltöltődés lehetősége és esélye már nem mindenkire vonatkozik. Brávik Henrietta, Brávik Fruzsina, Szücs Gabriella, Jancsó Patrícia, Varga Andrea és Poszkoli Rita kapott meghívót a bő keret edzésére, hogy ez mit jelent az olimpia szempontjából, nem tudjuk… 

Szücs Gabriella az utóbbi mérkőzéseken nem játszott csúcsformában, az OSC elleni elődöntőben viszont már igazi önmagát idézte, vezéregyéniség volt, hiába. - Sajnos most is csak egy kicsin múlott. Így van ez mostanság… Egyértelműen több gólt kell lőnünk. Voltak ugyan védekezésben elkövetett hibáink, de ezekkel általában számolni kell. Emberhátrányban kaptunk elkerülhető gólokat, és centerből is eredményes volt az OSC. Ezeket a hibákat viszont általában az ellenfél is elköveti. Úgy érzem, támadásban és eredményességben kell sokkal többet felmutatnunk. Dunaújvárosban mindenképpen vissza akarunk vágni. Nekem, személy szerint végre bejöttek a távoli lövések, legalábbis kettő; sajnálom nagyon, hogy ez nem volt elég a győzelemhez.

A másik oldalon érthetően elégedettebbek voltak. Zantleitner Krisztina értékeléséből is ez tűnik ki. - Az a lényeg, hogy nyertünk. Ha egy góllal, akkor egy góllal… Kiélezett helyzetet teremt ez az elődöntő, nagyon jól felkészített csapat a Dunaújvárosi Főiskola, úgyhogy azt kaptuk, amire számítottunk. Mindig van egy rövidzárlat a játékban vagy akad egy ellenfél által talált gól, ami megváltoztatja a játék képét. Nos, ezek a szituációk minket 6:4-es vezetésünknél értek el. Az ellenfél egyenlítése után szerencsére tudtunk még javítani. Dunaújvárosban jó mérkőzést szeretnénk játszani, aztán meglátjuk. Szeretnénk nyerni.

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.