Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Értékel az ellenfél

2008.04.07

Ellenfél értékel

 

 

Becsey Pétert, az OSC mesterét is megszólítottuk, kíváncsiak voltunk arra, hogyan az ellenfél hogyan látta a derbit.

 

- Nem volt könnyű a győzelem…

- Hát nem. Sőt, nagyon nehéz mérkőzésen, úgy gondolom, a csapatjátékunk diadala volt ez a győzelem. Védekezünk jól működött, ez volt sikerünk kulcsa. A találkozót megelőző napokban ezt gyakoroltuk, ezt forszíroztuk rengeteget. A kritikus helyzeteket hellyel-közzel sikerült is megoldanunk.

- Ugyanakkor Primász Ágnes ellenállhatatlan tűnt…

- Ági valóban nagyon fontos gólokat lőtt, higgadtan játszott, megtalálta azokat a réseket, ahonnan el lehet lőni a labdákat. Kis hiányérzetem azonban van, mert jó néhány gól, érzésem szerint, bennünk maradt. Rengeteg “pengés” kapufát lőttünk; máskor ezek befelé pattannak, most mindegyik kifelé jött. Ezek persze benne vannak a játékban. Úgy érzem, hogy a jó védekezésünk miatt tudtunk győzni.

- És Sós Ildikó is pazarul védett…

- Igen, valóban így van. De ehhez az is kellett, hogy a csapat segítsen neki. Ha ugyanis védekezésünkkor nem segítünk Manónak, akkor ő kiszolgáltatott helyzetbe kerülve nem sok mindent tud tenni. Rengeteget blokkoltunk a lövéseknél, jól fogtunk embert, és ezek nagyon fontos momentumok kapusunk remek teljesítményében is.

- Szemmel láthatóan a spanyol Pardo is megtalálta a helyét...

- Valóban, Ana nagyon megszerette Budapestet; úgy néz ki, hogy jövőre is számolhatunk vele, mert maradni akar. A nyelvi nehézségeket is egyre jobban le tudjuk küzdeni, sok magyar szót ismer és ért. A lányok nagyon kedvelik őt, és jól be is épült már a társaságba.

- Következik Önök számára a Domino Honvéd

- Igen, az is fontos mérkőzés lesz. Arra ugyanúgy készülünk, mint a Dunaújvárosi Főiskola ellen. Minden meccsre úgy megyünk, hogy nyerni akarunk, ezúttal sem lesz másként. A tét igazából az, hogy ki játszik majd a dunaújvárosiakkal, illetve a szentesiekkel. Lényegében majdnem mindegy, hogy a döntőért vívott ütközetekben kivel játszunk. Talán a szentesiekkel jobb lenne… Nekünk a Domino elleni találkozó nagyon jó felkészülés lesz a padovai LEN Kupa döntőjére is, amit szintén szeretnénk megnyerni.

 

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.