Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


OSC előtt

2008.04.03
Holnapután: OSC
 
 
Kisebb szünet után ismét egy komoly erőfelmérő vár Mihók Attila lányaira. A margitszigeti Hajós Alfréd uszodában az OSC Cemelog együttese vár a dunaújvárosiakra holnapután, 18 óra 30 perctől. Zsámbok Lilitől kértünk egyfajta helyzetértékelést a találkozó előtt két nappal.
- Készülünk nagy erőkkel az OSC ellen. A legutóbbi alkalommal, annyi sikertelen kísérlet után, végre legyőztünk őket. Ráadásul azt követően a Domino Honvéd ellen is sikerült meggyőző játékkal nyernünk. A célunk kizárólag ugyanaz lehet most is: diadalmaskodni. Egy esetleges győzelemmel a bajnoki döntőbejutásért-, és a bajnokság esetleges megnyeréséért folytatott küzdelemben nagy előnyre tehetnénk szert. A Domino-mérkőzést követően volt egy hosszabb szünet, ezalatt kicsit feltöltődhettünk. Hétfőtől pedig nagyon készülünk a szombati rangadóra.
- Leomlott az OSC elleni pszichológiai fal?
- Igen, mindenképpen, már csak azért is, mert utána a Honvéd ellen egy nagyon jó meccset tudtunk játszani. Nincs bennünk már felesleges félsz, és az ellenfelet sem misztifikáljuk túl. Úgy érzem, hogy most a mi formánkon, lelkiállapotunkon, játékon múlik, hogy nyerünk vagy vesztünk.
- Hollandia emléke lelkileg mennyire mély nyom még?
- Azt nem tudom, hogy kiben mennyire hagyott ez mély nyomot, én személy szerint még néha gondolok rá, de előbb-utóbb el kell felejteni azt a kudarcot. Most már nincs idő és energia merengeni a múlton; nincs visszaút, innen már csak a bajnokságra koncentrálva, az aranyérem lehet a cél.
- Egészséges a társaság?
- Huszka Zsuzsi kivételével úgy-ahogy rendben vagyunk. Varga Andinak viszont megint elkezdett fájni a könyöke, úgyhogy ezért ő könnyített edzésen vesz részt, de azért jó esély van a játékára szombaton.
- Nem csak a csapat, hanem most már szurkolói busz is indul Budapestre, köszönhetően a Brávik testvérek édesanyjának, aki megszervezte az ingyenes utazást.
- Igen, ez így van. Nagyon köszönjük ezt Erikának! Úgy szeretnénk, ha sokan élnének a lehetőséggel, és eljönnének szurkolni nekünk. Az eredményeink azt tükrözik, hogy mostanában itthon sokkal jobban teljesítünk, ami szerintem annak a légkörnek is köszönhető, ami itt vár minket minden egyes alkalommal, a dunaújvárosi uszodában. Reménykedem benne, hogy sokan kíváncsiak lesznek a szombati mérkőzésre, és hasonló közeget teremtenek, mint a hazai találkozókon.
 
 
Bán Balázs
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.