Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lesz-e még?

2008.05.03

Lesz-e még erő, s kitartás? 

 

A Dunaújvárosi Főiskola ELCO-DVCSH női vízilabdacsapata a bajnoki elődöntő harmadik mérkőzésén ma, 18 óra 30 perctől a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában az OSC Cemelog ellen száll medencébe. A párharc 8 egymás ellen megszerzett pontig tart. Mivel a felek hozták magukkal a rájátszásból az egymás elleni eredményeiket, és a fővárosiak nyerték az eddigi két elődöntő-mérkőzést, így az OSC pillanatnyilag 6:2-re vezet.

 

A több egykori dunaújvárosi klasszist felvonultató fővárosiakkal az alapszakaszban és a Magyar Kupában is kétszer találkoztak Mihók Attila lányai. A bajnokságban előbb az 5. fordulóban, Dunaújvárosban nyert az OSC 5:3-ra; majd a fővárosban, a 12. körben is diadalmaskodtak Primászék 9:5 arányban. A Magyar Kupa dunaújvárosi csoportkörében 7:4-re, míg a budapesti elődöntőben 4:3-ra győztek a fővárosiak.

Ugyanakkor megtört a jég a rájátszás 2. fordulójában, a Fabó Éva Sportuszodában, amikor 11:5-re nyertek, oly hosszú idő után, a dunaújvárosiak. Igaz, a középszakasz 5. körében az OSC diadalmaskodott a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában, 6:5-re.

Az elődöntő első mérkőzését az otthon játszó OSC nyerte 8:7 arányban, míg Dunaújvárosban az orvoshiány miatt a Magyar Vízilabda Szövetség 5:0-val a fővárosiaknak ítélte a győzelmet. Így a pontok tekintetében az OSC 6:2-re vezet a nyolc megszerzett pontig tartó párharcban.

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.