Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az OSC-hez mennek

2008.04.05
Következik az OSC
 

A Dunaújvárosi Főiskola ELCO-DVCSH együttese a bajnoki rájátszás 5. fordulójában az alapszakasz-győztes OSC Cemelog gárdájához látogat. A találkozó a margitszigeti Hajós Alfréd uszodában ma, 18 óra 30 perckor kezdődik.

 

A több egykori dunaújvárosi klasszist felvonultató fővárosiakkal az alapszakaszban és a Magyar Kupában is kétszer találkoztak Mihók Attila lányai. A bajnokságban előbb az 5. fordulóban, Dunaújvárosban nyert az OSC 5:3-ra; majd a fővárosban, a 12. körben is diadalmaskodtak Primászék 9:5 arányban. A Magyar Kupa dunaújvárosi csoportkörében 7:4-re, míg a budapesti elődöntőben 4:3-ra győztek a fővárosiak.

 

Ugyanakkor megtört a jég a legutóbbi találkozón, amikor is a rájátszás 2. körében, a Fabó Éva Sportuszodában, 11:5-re nyertek oly hosszú idő után a dunaújvárosiak.

 

A Budapestre látogató alakulatból egyedül Huszka Zsuzsanna nem tudja vállalni a játékot. Ugyan Varga Andrea a héten csak könnyített edzésen vett részt, ám a mai rangadón ő is medencébe száll. A játékos elmondta, hogy a hét elején, a kondicionáló edzésen érzett fájdalmat a korábban már sérüléssel kezelt könyökén, ezért a hét további edzésein óvatosabban mozgott. A hét végére viszont tünetmentessé vált, így semmi akadálya a margitszigeti szerepvállalásának.

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.