Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az év játékosa: Poszkoli Rita

2008.02.15
Az év játékosa
 
A női junior válogatottal csapatkapitányként 2007-ben világbajnoki bronzérmet szerző Poszkoli Rita a tavalyi év női utánpótlás játékosa lett. Az év végi eseménnyel kapcsolatban a dunaújvárosi 11-es a következőket mondta: - Nagyon jó érzés, hogy engem választottak az év utánpótlás játékosának. Az elmúlt három év sikereinek megkoronázása ez, hiszen az utánpótlás válogatottal egyszer Eb-döntőt sikerült játszanunk, és kétszer odaértünk a dobogó harmadik fokára a junior Eb-n és a junior Vb-n is. Bevallom, nem számítottam rá, de nagyon örültem ennek a címnek.
 
Az aktuális jelenről Poszkoli Rita elárulta, hogy az alapozás utolsó hete zajlik, amikor nem sokszor látnak labdát a játékosok. Délelőttönként úszás és kondicionáló munka folyik, míg délutánonként is elsősorban a fizikai felkészítésre, az állóképesség javítására helyezi a hangsúlyt Mihók Attila vezetőedző. A csapatban sérülés nem nehezíti a munkát, a válogatottól visszatérő Brávik Fruzsinával kiegészülve jó hangulatban készül a társaság a tavaszi feladatokra.
 
Szombaton viszont biztosan előkerül a labda is, hiszen a Fabó Éva Sportuszodában felkészülési tornát rendeznek az ifjúsági-, és a juniorválogatott, valamint a Hungerit MetalCom Szentes és a Dunaújvárosi Főiskola ELCO-DVCSH csapatának részvételével, délelőtt 10 órától.
 
Bán Balázs
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.