Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A mérkőzés előtt...

2008.03.08

 

Holnap, déli 12 órától a Fabó Éva Sportuszodában a Dunaújvárosi Főiskola ELCO-DVCSH együttese a holland bajnok ZVL Leiden Oestgeest gárdájával mérkőzik meg a BEK negyeddöntő első összecsapásán. Ennek apropóján kérdeztük meg a vezetőedzőt és a csapatkapitányt.

 

Mihók Attila, vezetőedző: - A vasárnap déli BEK-mérkőzéssel kapcsolatban elég nagy a feszültség. A hollandokat ismerjük, legyőztük őket  a dunaújvárosi selejtezőcsoportban. Tisztességes és becsületes időszak áll mögöttünk, amire alapozhatunk, és amiből önbizalmat meríthetünk. Megteszünk minden a sikerért.

 

Brávik Fruzsina, csapatkapitány: - A hangulatunk egyre inkább fokozódik. A hollandokról pozitív emlékeink vannak, ami lélektanilag nagyon fontos. Várjuk már a holnapi mérkőzést. A Honvéd elleni vereség hatása már csak nyomokban érezhető. Többek között azért is lesz jó játszani vasárnap, hogy megmutathassuk, valójában mit is tudunk. Remélem sikerül. A bajnoki kudarc mellett nem a legjobb előjelekkel készülünk, hiszen Huszka Zsuzsanna nem lehet velünk könyöksérülése miatt, míg Benkő Nóra a Kőér utcában ujjsérülést szenvedett, ami azért hátráltatja őt a munkában. Én sem vagyok teljesen fitt, fáj a bokám és a nyakam, de természetesen vállalom a játékot. A déli kezdés nem téma nálunk, addigra biztosan felébredünk. Szombaton délelőtt egy átmozgató edzés, délután pedig egy összefoglaló beszélgetés és videozás jelenti a felkészülésünk zárószakaszát a vasárnapi találkozóra.

 

Bán Balázs

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.