Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5. forduló

2008.01.06

Vereség a rangadón…

 

Dunaújvárosi Főiskola ELCO-OSC CEMELOG 3:5 (0:2, 2:1, 0:1, 1:1).

Dunaújváros, Fabó Éva Sportuszoda, 500 néző. Jv.: Vojvoda I., Pásztor A.

Dunaújvárosi Főiskola ELCO: BRÁVIK H. - Zsámbok, VARGA 2, Benkő N., Szűcs 1, Brávik F., Jancsó. Csere: Callahan, Sipos, Huszka, Poszkoli. Edző: Mihók Attila.

OSC CEMELOG: SÓS - TIBA 1, PARDO 1, Menczinger K. 1, PRIMÁSZ 1, Ipacs, ZANTLEITNER 1. Csere: Szabolcsi, Keszthelyi, Horváth, Boros. Edző: Becsry Péter.

Emberelőnyök/gól: 5/0, illetve 5/0.

Ötméteresek: 0/0, illetve 1/1.

Egykori dunaújvárosiak látogattak az őshazába, és ha már így tettek, gólokat is lőttek. Primász, Zantleitner és Tiba is beköszönt, ráadásul a fővárosiak hálója előtt az exfőiskolás Sós szenzációs formát mutatott. A hazaiak ugyan 0:2-ről még egalizáltak a második negyedben, ám vezetni egyszer sem tudtak. Az utolsó játékrészben, 3:4-nél volt egy olyan támadás, mely egyenlítéssel kecsegtette a házigazdát, ám ez eredménytelen maradt. A dunaújvárosiak rendkivűl pechesek is voltak, hiszen nyolc alkalommal találták el a kapukeretet. A végig izgalmas és feszült rangadón a kevesebbet hibázó, az ideges és kapokodó játékát jobban leküzdő OSC megérdemelten vitte el a bajnoki pontokat a meglehetősen pontatlan támadójátékot mutató főiskolások otthonából.

Mihók Attila: - Nagyon gyenge egyéni teljesítményekkel, harmatos és vérszegény támadójátékunkkal semmi esélyünk sem volt a győzelemre. Játékosaim, érthetetlen módon, mintha önbizalomhiánnyal küzködtek volna.

Brávik Henrietta: - Nagyon jó védekező teljesítményt nyújtottak a lányok hátul. Öt kapott góllal igenis lehetett volna rangadót nyerni. Három dobott góllal viszont nem, elől nagyon rosszul ment. A hatástalan támadójátékunk miatt veszítettünk.

Becsry Péter: - Ugyan kevés gólt lőttünk, mégis tudtunk győzni Dunaújvárosban, ami mindig nagy tett. Ráadásul a három kapott gól egy rangadón nagyszerű teljesítményről árulkodik.

Tiba Zsuzsa: - Méltó ellenfelünk volt a dunaújvárosi csapat, ezt a gólok száma is mutatja. Állóképességben mindkét gárda nagyon jó volt, ezúttal a kapusteljesítmény döntött a javunkra.

Bán Balázs