Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4. forduló

2008.01.05

Magabiztos siker

 

Dunaújvárosi Főiskola Elco-UTE Jégcsillag 11:5 (1:0, 3:3, 4:0, 3:2).

Dunaújváros, Fabó Éva Sportuszoda, 100 néző, vezette: Kiszelly G., Szegi D.

DFElco: Kasó - Callahan 1, ZSÁMBOK 1, VARGA 3, Benkő N. 1, SIPOS 1,Brávik F. 2. Csere: Jankovics (kapus), SZŰCS 1, Huszka 1, Berta, Fülöp, Kovács. Edző: Mihók Attila

UTE Jégcsillag: GANGL - Bóta, Porvay, Mészáros, RÁSKI 1, Henk 1, KISTELEKI 2. Csere: Bognár (kapus), Pardi 1, Bodrogi, Gaál, Karis, Czeglédi, Fegyveres. Edző: Áts Bertalan

Emberelőnyök/gólok: 5/1, illetve 1/0

Ötméteresek: 1/1, illetve 0/0.

Meglepően nehezen indult a találkozó a jóval esélyesebb hazaiak számára, hiszen egy sor kapufa mellett csupán az ausztrál Callahan tudott a fővárosi hálóba találni. A második etapban elkezdtek potyogni a gólok, de meglepetésre 3:3-as leosztásban. Az UTE kapujában Gangl ugyanakkor nagyszerűen védett. A harmadik felvonásban már kinyilt a dunaújvárosi olló, és egy négyes találatfüzérrel, Varga vezényletével, már 8:3-ra elhúzott a házigazda. A záró negyedben három gól itt, két találat ott, és a végeredmény: Dunaújvárosi Főiskola Elco-UTE Jégcsillag 11:5.

Mihók Attila: - Azt kaptuk az UTE együttesétől, amit várhattunk. Egy nagyon fegyelmezett, fizikálisan jól felkészített, jó kapussal rendelkező Újpesttel játszottunk. Most gyakorolhattuk a deffenzív taktika elleni játékot, ami ellenfelünk szempontjából érthető volt, ráadásul ezt nagyon jól is játszották.

Áts Bertalan: - Szépen helytálltunk a jóval nagyobb tudású ellenfelünk otthonában. A lányok teljesítményével elégedett vagyok, sajnos a találkozó számunkra a harmadik játékrészben ment el végérvényesen.

Bán Balázs