Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


11. forduló

2008.01.12

Biztosan

 

UTE-Jégcsillag – Dunaújvárosi Főiskola-ELCO 6–13 (0–3, 3–2, 1–6, 2–2).

Gólszerzők: Ráski 3, Kisteleki O. 2, Gaál, ill. Varga A. 4, Jancsó 3, Kovács D., Sipos 2–2, Szücs G. 1, Brávik F 1.

Ahogyan a legutóbbi fordulóban a Domino Honvéd ellen, úgy most is remekül csípte el a rajtot a Főiskolások alakulata. A második etapot ennek ellenére mégis a rendkívül fiatal és tehetséges erőkből álló újpestiek nyerték. A dunaújvárosiak érezték ennek a helyzetnek a kényes voltát, és a harmadik játékrészben nagyon magabiztos játékkal végleg bebiztosították a győzelmet. Így aztán a záró felvonásban már belefért egy “döntetlenes” részeredmény is. A házi góllövőlista első két helyezettje ezúttal is kitett magáért: Varga Andrea és Jancsó Patrícia a vendégtalálatok több mint felét szállította.

A 11. forduló részben “dunaújvárosi” érdekessége, hogy az OSC CEMELOG legyőzte az addig éllovas Domino Honvéd Polo együttesét. Ami már a Fabó Éva Sportuszodában is valósággá válhatott volna, az a Kőér utcában megtörtént. A Honvéd városunkban még megúszta egy döntetlennel, ezúttal viszont már nem kerülhette el a vereséget. Sós Ildikó parádézott az OSC kapujában, Primász Ágnes egymaga négy góllal járult hozzá csapata sikeréhez, de Tiba Zsuzsa találata és játéka, valamint Zantleitner Krisztina remek teljesítménye is döntőnek bizonyult.

Az OSC CEMELOG 7:6-os idegenbeli sikerével a tabella élére ugrott, és 20 pontossá vált. A Domino Honvéd Polo együttese 19 ponttal második. Harmadik helyen a Szőnyi úton nagyon megizzadt, ámde végül a BVSC ellen 13:12-re diadalmaskodó HungeritMetalCom Szentes áll, 18 pontjával. A negyedik pozíciót foglalja el pillanatnyilag a Dunaújvárosi Főiskola ELCO, csapatunk 15 ponttal rendelkezik. Aztán az űr óriási, hiszen az ötödik BVSC-nek és a hatodik UTE Jégcsillagnak 6, a ZF Egernek 4, míg az ASI REHAU alakulatának 0 pontja van.

Bán Balázs